torstai 14. toukokuuta 2009

Keskusten esittelyteksteistä

Nuo arviointiraportista poimitut esittelytekstit tuntuvat toisaalta aika eriparisilta ja toisaalta samaa asiaa jankkaavilta. Eikös meillä kaikille ole sama kohderyhmä: lapset, nuoret, perheet ja lasten kanssa työtä tekevät aikuiset. Tarvitsisiko tätä mainita jokaisen keskuksen kohdalla? Meillä on myös sama perustehtävä. Nämä voisivat käydä ilmi Taikalamppu-verkoston esittelytekstistä. Keskusten esittelytekstien tulisi olla hyvin lyhyitä tässä kokonaisstrategiapaperissa.

Riittäisikö jokaisesta esim. seuraavat tiedot:
- keskuksen toimialue
- keskuksen hallinnointi (siis lyhyesti, esim. "Kulttuuriaitta on hallinnollisesti osa Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluita.")
- keskuksen kehittämistehtävät ja erityistehtävä verkostossa (viitaten koordinoinnin Taikalamppu-malliin)
- keskuksen tärkein (tai pari) kehittämishanke tms. "teema" kaudella 2009-2013 (eli vähän konkreettisempaa tietoa kuin pelkkä kehittämistehtävä)

En tiedä...

Elina K
Kulttuuriaitta

1 kommentti:

  1. Eli sovitaan mitä tietoa ja missä muodossa kirjataan kustakin lampusta erikseen ja mitä yhteisesti varsinaiseen strategiaan. Luonnehdinnat ovat napsaistu siis Taikalamppu-raportista eivätkä ole sellaisenaan päätymässä strategialuonnokseen. Elinan ehdotusta voisi kommentoida vapaasti - vaikuttaa näin semi-ulkopuoliselle oivalta!

    IlkkaK

    VastaaPoista